Listen

Beques Santander-Iberoamèrica. Ajudes per a cursar estudis de màster universitari de la Universitat de les Illes Balears

This language version doesn't exist

Becas Santander-Iberoamérica

La Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el patrocini de Santander-Universitats, convoca un mínim de 5 beques, en règim de concurrència competitiva, per a cursar estudis oficials de màster universitari a la UIB durant l'any acadèmic 2019-20. Aquests ajuts estan dirigits a estudiants iberoamericans de nou accés en l'any acadèmic 2019-20 o a estudiants d'un màster de més de 60 ECTS que es varen beneficiar d'una beca Santander-Iberoamèrica l'any acadèmic 2018-19.

La present convocatòria està destinada a facilitar i incrementar la participació d'estudiants iberoamericans que reuneixin els requisits per accedir als estudis oficials de màster universitari de la UIB. També té com objecte permetre la finalització dels estudis de màster de més de 60 ECTS a les persones beneficiàries d'una beca Santander-Iberoamèrica l'any acadèmic 2018-19 i que hagin demostrat excel·lència i implicació en els estudis cursats.

El termini per presentar sol·licituds s'inicia el 10 de maig i finalitza el dia 31 de maig del 2019, a les 23:59 hores, hora espanyola.

Per ampliar la informació consultau les bases de la convocatòria d'aquestes beques.

Resolució provisional (14/06/2019)

Resolució definitiva (28/06/2019)

Documentació d'interès